Match med en master – hva kan masterstudenter gjøre i bedrifter?
Det mest givende for studenter på masternivå er å jobbe med ekte utfordringer fra næringslivet. Det viser seg å være gull for bedriftene også. Kan du matche en master i din bedrift?
Til Eat, Think & Innovate kommer Nelly Narges Karimi og Lene Tønnesen som er UiS sine kontaktpersoner for eksternt samarbeid. De forklarer hvordan bedrifter kan finne aktuelle masterstudent, hvilke UiS-studier som ønsker næringslivskobling og hva som forventes, av dere begge.
Fungerer det? Vi får høre erfaringene til Martin Sagen, direktør ved Ydalir Hotell. Han har matchet masterstudenter via UiS sitt InGenious program og brukt «Samarbeidsportal».
Innovasjonsparken vil bidra til å konkretisere visjonene for «Innovasjonsdistrikt Ullandhaug». Å være et inkluderende innovasjonsmiljø, hvor studenter og næringsliv kan ha gjensidig glede av samarbeid, er noe parken legger til rette for.
HVA: Eat, Think & Innovate
HVOR: Innovasjonspark Stavanger, hagen, i3
NÅR: torsdag 25. april kl 11.15 – 12.15
HVEM: Nelly Narges Karimi, UiS - programleder for InGenious og Lene Tønnesen, rådgiver for UiS Samarbeidsportalen, samt hotelldirektør Martin Sagen, Ydalir Hotell.
HVORDAN: Påmelding.Gratis.
Om foredragsholderne
Nelly Narges Karimi er programleder for UiS sitt InGenious-program. Det er designet for å engasjere arbeidslivet i UiS sine utdanninger, og for å bygge bro mellom den akademiske verden og næringslivet.
Lene Tønnesen er rådgiver for UiS Samarbeidsportalen og alumni-relasjoner.
Martin Sagen er hotelldirektør ved Ydalir. Han har samarbeidet med UiS InGenious om «Design the Sustainable Future Hotel».
Om Eat, Think & Innovate
Eat, Think & Innovate er en faglig lunsj, for mage og hjerne, utviklet av innovasjonsselskapet Validé og Innovasjonspark Stavanger. Her gir vi gründere og selskaper en matnyttig møteplass med faglig påfyll. Eat, Think & Innovate arrangeres i atriet, hagen, i i3.